Sisteme de afisaj

Despre Display Carton

  Standurile si rafturile din carton sunt solutii și economice pentru afisarea produselor in magazine. Acestea sunt realizate din carton ondulat si pot fi personalizate cu grafica. Standurile pot fi utilizate pentru a expune, iar rafturile pentru a organiza produsele intr-un mod ordonat.

  Raftul din carton poate imbunatati prezentarea si accesul la produse. Acestea sunt durabile si usor de utilizat, oferind o optiune ecologica si economica pentru organizarea produselor in magazine.

  Display-urile din carton personalizate sunt o optiune populara pentru afișarea produselor intr-un mod atractiv și unic.

fabrica de print iasi stand din carton
Ce este un Display Carton?

  Un display de carton, cunoscut și sub denumirea de display de prezentare sau display de marketing, este o structură realizată din carton rezistent, utilizată pentru a expune și promova produsele sau serviciile într-un mod atractiv în magazine, evenimente, expoziții sau alte locații. Este o modalitate eficientă de a atrage atenția consumatorilor și de a promova un anumit produs sau brand.

  Display-urile de carton pot avea diferite forme și dimensiuni, în funcție de necesitățile specifice ale fiecărei campanii de marketing. Ele pot fi utilizate pentru a expune și susține produse pe rafturi sau mese, pentru a crea puncte de informare și vânzare, sau pentru a oferi detalii despre produs într-un mod vizual și atractiv.

  Aceste structuri sunt realizate din carton rezistent, care poate fi personalizat cu grafică colorată, logo-uri, imagini sau mesaje de marketing specifice. Astfel, display-urile de carton devin un instrument puternic de promovare și comunicare, captând atenția publicului și influențând deciziile de cumpărare.

  Unul dintre avantajele display-urilor de carton este ușurința de asamblare și transport. Ele pot fi pliate și montate fără a necesita instrumente sau cunoștințe tehnice speciale. De asemenea, pot fi ușor de transportat și de amplasat în diverse locații, asigurând o prezență vizibilă și impactantă.

  Un alt beneficiu al display-urilor de carton este costul relativ redus în comparație cu alte materiale de construcție, cum ar fi metalul sau lemnul. Acestea oferă o soluție economică și eficientă pentru promovarea produselor și serviciilor, fără a compromite calitatea sau aspectul estetic.

Sisteme de afisaj, Sisteme de afisaj, Sisteme de afisaj

Despre Display Plexiglas

  Standurile si rafturile din carton sunt solutii și economice pentru afisarea produselor in magazine. Acestea sunt realizate din carton ondulat si pot fi personalizate cu grafica. Standurile pot fi utilizate pentru a expune, iar rafturile pentru a organiza produsele intr-un mod ordonat.

  Raftul din carton poate imbunatati prezentarea si accesul la produse. Acestea sunt durabile si usor de utilizat, oferind o optiune ecologica si economica pentru organizarea produselor in magazine.

  Display-urile din carton personalizate sunt o optiune populara pentru afișarea produselor intr-un mod atractiv și unic.

Sisteme de afisaj
Display plexiglas iasi fabrica de print
Despre Display plexiglas

  Un display din plexiglas, cunoscut și sub denumirea de display din acrilic sau display din plastic transparent, este o structură realizată dintr-un material termoplastic numit polimetilmetacrilat (PMMA), cunoscut comercial ca plexiglas sau sticlă acrilică. 

Iată câteva aspecte importante despre display-urile din plexiglas:

 • Transparență și claritate: Display-urile din plexiglas oferă o transparență similară cu cea a sticlei, ceea ce permite vizualizarea clară a conținutului expus. Această transparență oferă o prezentare estetică și profesională a produselor și mesajelor.
 • Durabilitate: Plexiglasul este un material durabil și rezistent la impact, în comparație cu sticla sau alte materiale plastice. Display-urile din plexiglas sunt rezistente la zgârieturi, spargere și decolorare, ceea ce le face potrivite pentru utilizare pe termen lung.
 • Ușurința de fabricare și personalizare: Plexiglasul este un material ușor de prelucrat, ceea ce facilitează fabricarea display-urilor personalizate în funcție de specificațiile și cerințele fiecărui proiect. Acestea pot fi tăiate, modelate și finisate în diferite forme și dimensiuni, oferind flexibilitate în design și personalizare.
 
 • Varietate de culori și finisaje: Plexiglasul poate fi disponibil într-o gamă largă de culori și finisaje, cum ar fi transparent, opac, lucios sau mat. Acest lucru permite adaptarea display-urilor în funcție de nevoile și preferințele estetice ale fiecărui proiect.
 • Ușor de curățat și întreținut: Suprafața netedă a plexiglasului face ca display-urile să fie ușor de curățat și întreținut. Acestea pot fi curățate cu ușurință folosind o soluție delicată de curățare și un material moale pentru a evita zgârieturile.
 • Versatilitate: Display-urile din plexiglas pot fi utilizate într-o varietate de setări și industrii. Ele sunt potrivite pentru magazine, expoziții, evenimente, showroom-uri, spații de birouri și multe altele. De asemenea, pot fi utilizate pentru a expune produse, afișe publicitare, fotografii, instrucțiuni sau alte tipuri de informații.
 • Design elegant și profesional: Plexiglasul oferă un aspect elegant și profesionist, adăugând un plus de rafinament și stil prezentărilor vizuale. Display-urile din plexiglas pot crea un impact puternic asupra publicului, evidențiind produsele și promovând brandurile într-un mod atractiv.

  În concluzie, display-urile din plexiglas oferă o combinație de transparență, durabilitate, versatilitate și estetică atrăgătoare. Ele pot fi utilizate eficient pentru a expune și promova produsele, serviciile sau informațiile într-un mod profesional și captivant.

Sisteme de afisaj, Sisteme de afisaj, Sisteme de afisaj , Sisteme de afisaj

Despre Masa Sampling

  Masa de sampling (promoter desk) este un stand expozițional din categoria POS, promovare la punctele de vânzare, și este utilizată cu precădere pentru promoții, degustări, demonstrații de produs sau difuzare de informații, structura și design-ul standului permițând interacțiunea față-în-față cu publicul vizat.

  Sistemul este format din două capace, pe care se atașează panoul din PVC personalizat. Standul este prevăzut cu raft interior. Personalizarea se realizează prin decorarea cu autocolant laminat a footer-ului şi a header-ului.

  Laminarea mată sau lucioasă are rolul de a asigura durabilitatea printului și de a obține efectul estetic dorit. Header-ul se poate personaliza și tăia pe o formă neregulată la cerere. Masa de sampling este însoțită de o geantă pentru transport și protecție.

fabrica de print iasi masa sampling promotii
Despre Masa sampling

  Un display de carton, cunoscut și sub denumirea de display de prezentare sau display de marketing, este o structură realizată din carton rezistent, concepută pentru a expune și promova produsele sau serviciile într-un mod atractiv în magazine, expoziții, evenimente sau alte locații.

Iată câteva aspecte importante despre display-urile de carton:

 • Material: Display-urile de carton sunt realizate din carton ondulat sau carton compact, care este un material ușor, durabil și reciclabil. Acesta oferă o rezistență adecvată pentru a susține greutatea produselor și a rezista în timpul utilizării.

 • Personalizare: Display-urile de carton pot fi personalizate în funcție de nevoile și cerințele specifice ale fiecărei campanii de marketing. Ele pot fi imprimate cu grafică colorată, logo-uri, informații despre produs și alte elemente de design care să atragă atenția și să comunice mesajul dorit către publicul țintă.

 • Ușurința de asamblare și transport: Display-urile de carton sunt concepute pentru a fi ușor de asamblat și dezasamblat, fără a necesita instrumente sau cunoștințe tehnice speciale. Ele pot fi pliate și transportate cu ușurință, reducând costurile și eforturile asociate cu logistica.

 • Versatilitate: Display-urile de carton vin într-o varietate de forme și dimensiuni, cum ar fi standuri de podea, standuri de masă, cutii de prezentare sau rafturi de perete. Ele pot fi adaptate pentru a se potrivi cu cerințele spațiului disponibil și cu produsele specifice care urmează a fi expuse.

 • Impact vizual: Display-urile de carton oferă o platformă excelentă pentru a atrage atenția publicului și a comunica mesajul dorit. Prin utilizarea graficii atrăgătoare, a culorilor vibrante și a designului inovator, acestea pot influența deciziile de cumpărare și pot spori recunoașterea brandului.

 • Cost-eficient: Display-urile de carton sunt adesea o opțiune mai economică în comparație cu alte materiale, cum ar fi lemnul sau metalul. Ele oferă o soluție atractivă și accesibilă pentru afișarea și promovarea produselor sau serviciilor fără a compromite calitatea sau impactul vizual.

Sisteme de afisaj, Sisteme de afisaj, Sisteme de afisaj

Despre Roll-up

Print banner rollup pe polipropilena mata cu grosime 310 g/mp. Acesta este materialul optim pentru realizarea rollup-urilor si se remarca prin:

 • Calitate deosebita a printului, fiind posibila printarea la rezolutii ridicate de pana la 1440 dpi.
 • Material rezistent la umiditate. Poate fi chiar curatat cu o laveta umeda in cazul in care se murdareste.
 • Material opac prin care nu trece lumina, deci puteti aseza bannerul in orice pozitie chiar si in drepul unei ferestre.
 • Fiind un material opac si gros, bannerul nu se onduleza pe margini atunci cand este expus o perioada indelungata, chiar si mai mare de 1 an.
 • Permite strangerea repetata a bannerului in caseta fara a fi afectata calitatea si integritatea printului.
32643MERCEDES ROLLER BANNER
Specificatii tehnice design roll up banners

In cazul in care te-ai hotarat sa realizezi singur designul pentru un banner rollup ar trebui sa ti cont de urmatoarele aspecte:

Despre Steaguri cu Suport

  Steagurile Lacrima marimea S sunt o modalitate eficienta de promovare atat indoor cat si outdoor. Ele vor atrage cu siguranta atentia asupra companiei si produselor tale. Fabricate din polimer durabil, tratate anticoroziv si testate in cele mai dure conditii meteorologice, steagurile sunt o investitie putand fi utilizate timp indelungat. 

 Sunt ideale pentru evenimente sportive, dealeri auto, dezvoltatori impobiliari, restaurante si cafenele sau ale situatii in care pozitionarea mesajului la inaltime poate fi un avantaj. Aceste steaguri sunt usoare si portabile, putand fi mutate oricand si aproape oriunde repede si fara efort.

  Aceste steaguri sunt usoare si portabile, putand fi mutate oricand si aproape oriunde repede si fara efort.

  Personalizarea steagurilor publicitare este realizata cu imprimare directa prin sublimare la o rezolutie de pana la 1440dpi. Materialul textil utilizat este din poliester 100% cu o greutate de 110g/mp si cu protectie UV pentru o utilizare indelungata
Steaguri cu suport lacrima Fabrica de print iasi
Steaguri cu suport Tip VELA

Steagul tip VELA, cunoscut și sub numele de steag în formă de pană sau steag în formă de săgeată, este un tip popular de steag utilizat în scopuri publicitare, promotionale și de identitate de brand. Acest tip de steag se remarcă prin forma sa distinctă și aspectul elegant.

Iată câteva informații despre steagurile tip VELA:

 • Formă distinctivă: Steagurile tip VELA au o formă alungită, cu marginile exterioare ascuțite care se îndreaptă într-o direcție. Această formă aerodinamică și elegantă asigură o prezentare vizuală atrăgătoare și ușor de observat.

 • Vizibilitate maximă: Datorită formei și înălțimii sale, steagul tip VELA oferă o vizibilitate excelentă. El poate fi văzut de la distanță și este foarte eficient în atragerea atenției publicului.

 • Material durabil: Steagurile tip VELA sunt de obicei confecționate din materiale rezistente la intemperii, cum ar fi poliesterul, care poate rezista la razele UV, ploaie și vânt. Acest lucru asigură o durabilitate mai mare și permite utilizarea lor în diferite condiții meteo.

  Steagul tip VELA, cunoscut și sub numele de steag în formă de pană sau steag în formă de săgeată, este un tip popular de steag utilizat în scopuri publicitare, promotionale și de identitate de brand.

%Fabrica de print Iasi%

Iată câteva informații despre steagurile tip VELA:

 • Formă distinctivă: Steagurile tip VELA au o formă alungită, cu marginile exterioare ascuțite care se îndreaptă într-o direcție. Această formă aerodinamică și elegantă asigură o prezentare vizuală atrăgătoare și ușor de observat.

 • Ușor de instalat: Steagurile tip VELA sunt concepute pentru a fi ușor de instalat și demontat. Ele pot fi montate pe stâlpi sau pe structuri speciale, cum ar fi suporturi cu baza în formă de cruce sau forme personalizate.

 • Personalizare: Steagurile tip VELA pot fi personalizate în funcție de nevoile tale. Poți alege dimensiunea, culorile, grafica și textul pentru a se potrivi cu identitatea vizuală a brandului tău.

  Steagurile tip VELA sunt ideale pentru evenimente în aer liber, expoziții, târguri, festivaluri sau pur și simplu pentru a adăuga un element vizual atractiv în spațiul comercial. Ele sunt o modalitate eficientă de a-ți promova brandul și de a atrage atenția asupra mesajului tău într-un mod elegant și sofisticat.

Despre Sistem Spider

  Alege un Sistem Expozițional de tip pop up textil. Sunt realizate dintr-un cadru tubular de aluminiu, ușor de montat și demontat, rezistent, care se îmbracă cu un material textil imprimat afișând o imagine în format mare, fără îmbinări.

  Îmbinarea segmentelor este ușoară, acestea sunt numerotate pentru o potrivire rapidă. Sunt ideale pentru conferințe, evenimente de lansare, prezentări, showroom-uri, săli de așteptare, târguri, sau orice alt eveniment la care veți participa.

Avantajele unui Sistem Expozițional pop up textil:

 • ușor de montat și demontat, ocupă puțin spațiu în momentul depozitării
 • printul este realizat dintr-o singură bucată, material textil, rezoluție 2880dpi
 • husa se mulează perfect pe structură și se poate spăla la 30 de grade
 • mesajul publicitar transmis va fi impecabil
Despre Sistem spider
 •   Sistemul Spider, cunoscut și sub numele de “sistem de suspensie tip păianjen”, este un sistem inovator de prindere și expunere a graficii și a bannerelor. Este denumit astfel datorită aspectului său asemănător unui păianjen, având brațe extensibile care se conectează la puncte de ancorare.

  Iată câteva informații despre sistemul Spider:

 • Design flexibil: Sistemul Spider este proiectat pentru a fi flexibil și ușor de utilizat. Brațele sale extensibile permit reglarea dimensiunii și formei, astfel încât să se potrivească cu diversele dimensiuni ale graficii sau bannerelor. Acest design flexibil oferă o mare versatilitate și posibilitatea de a utiliza sistemul în diferite locații și configurații.
 • Ușor de instalat și de întreținut: Montarea sistemului Spider este relativ simplă și nu necesită abilități sau instrumente speciale. Brațele sistemului se atașează ușor la punctele de ancorare și pot fi reglate în funcție de necesități. De asemenea, întreținerea sistemului este simplă, necesitând doar o curățare regulată pentru a menține aspectul și funcționalitatea optimă.
 • Stabilitate și rezistență: Sistemul Spider este proiectat să ofere o susținere stabilă și rezistență pentru grafică și bannere. Brațele sale sunt fabricate din materiale rezistente și durabile, cum ar fi aluminiul sau oțelul, care pot susține greutatea graficii și asigură stabilitatea în timpul expunerii. Acest lucru asigură că grafica ta va fi în siguranță și va rămâne în poziție corectă pe durata evenimentului sau expunerii.

 • Portabilitate și ușurință de transport: Sistemul Spider poate fi demontat și ambalat într-o geantă de transport specială, care îl face ușor de transportat și depozitat. Acest aspect portabil îl face ideal pentru evenimente itinerante sau pentru utilizarea în mai multe locații.

 • Aspect vizual atrăgător: Datorită designului său modern și minimalist, sistemul Spider oferă un aspect vizual atrăgător. Sistemul este discret și permite graficii să fie elementul central al expunerii, fără a distorsiona sau a acoperi imaginea. Acesta creează un efect estetic plăcut și profesional.

  Sistemul Spider este folosit frecvent în expoziții, târguri, conferințe, showroom-uri și alte evenimente de marketing și publicitate. Este o opțiune populară datorită versatilității, ușurinței de utilizare și aspectului atractiv pe care îl oferă expunerii grafice.

Despre Standuri Expozitionale

  Oferim servicii complete de proiectare si realizare de standuri expozitionale pentru targuri si expozitii cu ajutorul sistemelor modulare si cu materiale conventionale.

  Utilajele moderne de debitare si prelucrare a palului melaminat si flota auto proprie ne ofera posibilitatea de a realiza orice fel de sisteme de prezentare si standuri expozitionale personalizate sau pe sisteme expozitionale modulare.

  Solutiile noastre se adreseaza tuturor firmelor care doresc o prezentare profesionala si pentru care calitatea conteaza!

Fabrica de print iasi p14.1
Despre People Stopper

  People stopper sau panou stradal (pietonal). Acest suport de reclama stradala a fost tradus in limba romana și sub denumirea de capra publicitara.

  Oricum i-am spune, el este folosit pentru a semnaliza și a atrage atentia trecatorilor asupra noutatilor sau promotiilor unei firme.

  People stopper-ele sunt sisteme de afisare cu fata dubla, folosite pentru expunerea afiselor la nivelul podelei. Panoul stradal (pietonal) sau capra publicitara reprezinta un suport de expunere foarte practic si rezistent, ce poate fi utilizat atat in interior cat si in exterior.

  Așadar, nu ezita, comanda cu incredere people stopper, panou stradal sau capra publicitara de la Dynamic Media Sign.

Fabrica de print iasi People stopper 2

Sisteme de afisaj

Sisteme de afisaj
Sisteme de afisaj

Sisteme de afisaj

Sisteme de afisaj
Sisteme de afisaj
Sisteme de afisaj
Sisteme de afisaj
Sisteme de afisaj
Sisteme de afisaj