Produse

Bannere

Bannerele publicitare sunt rezistente in conditii de exterior o perioada lunga, se monteaza usor, pot avea dimensiuni foarte variate, se pot realiza, simpla sau dubla fata, se pot folosi atat la interior cat si la exterior, cu aplicatii extrem de variate.

30 Oct 2016 11668 Vizualizari
Citeste tot
Mesh-uri

Materialul de mesh printabil realizat dintr-o tesatura PVC de culoarealba, cu greutate redusa (270 g/mp) si rezistentamarita la conditiile din mediul exterior. Datorita faptului ca perforatiile din tesatura permit trecerea luminii, mesh-ul este utilizat in special in domeniul printurilor mari, pentru decorarea fatadelor, a zonelor vitrate sau pentru acoperirea schelelor in timpul constructiilor sau renovarilor de cladiri.

30 Oct 2016 7427 Vizualizari
Citeste tot
Inscriptionari diverse

Autocolantul este de mai multe feluri. Cautam sa folosim autocolantul produs special pentru fiecare tip de aplicatie. Folosima utocolant monomeric, polimeric, imitatie de sablat si one way vision pentru diferitele tipuri de aplicatii cu care ne confruntam.

30 Oct 2016 7014 Vizualizari
Citeste tot
Servicii de printare

Printul digital se executape o gama larga de suporturi media, aplicatiile cel mai des intalnite, pentru printurile digitale outdoor sunt: bannere, mesh, blueback / whiteback, autocolante.

21 Dec 2013 6638 Vizualizari
Citeste tot
Servicii de montaj

Echipa noastra de profesionisti va poate ajuta in alegerea produsului sau produselor publicitare, care sa se potriveasca cel mai bine dorintelor dvs. de promovare.

30 Oct 2016 6779 Vizualizari
Citeste tot