Produse

Identitate vizuala

Sistemul de identitate vizuala este in general sintetizat intr-un manual de identitate a marcii, elementele vizuale fundamentale (diferitele versiuni permise ale semnaturii vizuale, fonturi, etc.) si alte aplicatii fiind livrate pe CD (impreuna cu manualul in format PDF).

08 Jul 2013 8532 Vizualizari
Citeste tot
Grafica de productie

Realizam machete pentru tipar offset sau digital (carti de vizita, flyere, pliante, afise), pentru sisteme rollup banner sau standuri pop-up, pentru steaguri, deskuri expozitionale sau casete luminoase.

08 Jul 2013 8344 Vizualizari
Citeste tot
Casete luminoase

Pot fi realizate din structura metalica, imbracata in poliplan tip backlit sau profile de aluminiu si plexiglas printat sau proiecte speciale cu dibond si plexiglas. Iluminarea se poate face cu tuburi fluorescente sau leduri

30 Oct 2016 11215 Vizualizari
Citeste tot
Totem-uri

Totem-urile - reprezinta o forma foarte eleganta de identificare. Constructia lor implica, de regula, o structura metalica imbracata cu materiale adecvate (Alucobond, plexiglas, PVC etc.) Montajul lor se face in principiu pe fundatii de beton dimensionate dupa marimea totemuri-lor.

17 Nov 2013 8678 Vizualizari
Citeste tot
Litere volumetrice

Litere volumetrice (Realizarea literelor volumetrice este un proces complex, ce are ca rezultat un efect spectaculos. Productialor se face din profile speciale, la un ridicat standard de calitate, folosindu-se profile de aluminiu si plastic cu insertie metalica si plexiglas.

30 Oct 2016 8380 Vizualizari
Citeste tot
Panouri publicitare

Cu tehnologia si experienta pe care o avem, putem face posibila realizarea oricarui tip de panou cerut in specificatiile dumneavoastra.

30 Oct 2016 11116 Vizualizari
Citeste tot
Copertine si prelate

Structuri metalice sau de lemn, acoperite cu poliplan sau material textil, printate sau nu, forme diferite, astfel incat sa corespunda nevoilor clientului si / sau climatului in care trebuiesc montate.

27 Jul 2013 9244 Vizualizari
Citeste tot
Steaguri

Printurile pe material Panza Steag se folosesc pentru steaguri, decorare de magazine, cortine, draperii, s.a.m.d. Printre avantajele materialului pentru steagurie numaram faptul ca aceste printuri nu se sifoneaza, nu se de sirasi au culori foarte vii.

08 Jul 2013 8347 Vizualizari
Citeste tot
Sisteme de afisaj

Sisteme usor de utilizat pentru diverse evenimente: participari la targuri, simpozioane, prezentari de produs, sampling etc.

17 Nov 2013 7936 Vizualizari
Citeste tot
Signalistica Dynamica

Signalistica Dynamica - aduce un plus de impact prin includerea incadrul acesteia a jocurilor de lumini. Jocul de lumini prezent in cadrul unei signalistici aduce o plus valoare atat de mare incat trece cu mult peste o vizibilitate, remarcare si notorietate mai ridicata. Aceast tip de signalistica tinde sa devina o adevarata vedeta urbana devenind simbol al orasului.

04 Aug 2013 6904 Vizualizari
Citeste tot